Industri

industristor

Ta din elektricitet med dig

Det är supertysta elverk som du kan använda överallt. Perfekta för camping och husvagnssemester, de ger ren, pålitlig elektricitet på mycket avskilda orter. De är bra och lätta också – så du behöver inte använda mycket av din egen energi för att bära dem.

Storartade saker i liten förpackning

Ett bärbart Honda elverk må vara litet, men det är fullpackat med egenskaper och innovationer som kan förse dig med ren, jämn ström för att driva känslig elektronisk utrustning utomhus. En kombination av lätta material och design, samt ett ergonomiskt handtag som gör det här elverket lätt att lyfta och bära.

Sitt bekvämt
Hondas elverk är tystare eftersom de har akustiskt isolerade kåpor och ett unikt ljuddämparsystem som håller motorljudet nere. Det här kan göra stor skillnad om du vill njuta av en fridfull tid ute på landet.

Hondas bärbara elverk är så tysta att de är det idealiska valet för stall och lantbruk. Ergonomisk design kombinerat med lätta material, som magnesium, gör de bärbara elverken lätta att transportera. Perfekt för camping, husvagnssemester, husbilar och trädgården – Hondas bärbara elverk kommer väl överens med grannarna.

Ladda ner eller titta på industribroschyr 2015 >>>

industristor2