Honda motorer

motorerstor

Varför Honda?

Som världens största motortillverkare, har Honda, som grundades 1948, bred erfarenhet av att utveckla och producera motorer. Honda är internationellt erkända för sin kompetens och ledarskap i att utveckla och tillverka ett brett utbud av produkter – från små industri motorer till sportbilar – som alla är en del av Hondas högeffektiva förbränningsmotorer.

Honda-teknik

Hondas OHV och överliggande kamaxel (OHC) motorer förbättrar förbränningseffektiviteten, bidra till att minska bränsle-och oljeförbrukningen och ger utmärkt termisk balans. Också hållbarhet, tillförlitlighet och livslängd för motorn förlängs. Samtliga Honda motorer är utrustade med OHV eller OHC-teknik. Hondas avancerade teknik märks tydligt hos de intelligenta iGX motorer och Mini 4-takts motorer.

Överlägsen tillförlitlighet och kvalitet

Honda motorer är byggda av högkvalitativa material och komponenter som garanterar tillförlitlig långsiktig användning. GX-motorer omfattas av en 3-års garanti.

Lätta att starta

Samtliga Honda motorer är utrustade med ett automatiskt dekompression som möjliggör en enkel start. Detta system minskar kompressionen genom att öppna avgasventilen något när motorn startas. Detta minskar graden av kraft som krävs för att starta motorn.

Kom in till oss för mer information! LADDA NER EN BROSCHYR